Tillbaks till jobbet....

Efter fyra veckor hemma är det dags att börja jobba igen. Det ska bli både skönt och jobbigt. Nu har jag ju vant mig lite vid att vara hemma och se hur E utvecklas, men det är ju svårt att få Scania att betala ut lön om jag inte är på jobbet :p
Som en liten överraskning kom fyradagarsveckan. Den passar perfekt nu! Visst blir det lite sämre betalt men jag får ju en dag till i veckan hemma :)

Produktiv...

Idag har jag varit väldigt produktiv! Det är ju inte så att flitens lampa har lyst här på stigen den här månaden... Det är ju en liten parvel som tar all tid, men idag har jag hunnit med
* en timme på cykel och en timme i gymet
*båda verandorna är avspolade
*köksbordet är slipat och oljat
*köksgolvet är tvättat
*diskmaskinen är urplockad
Så nu anser jag mig förtjänt av en espresso.

Blir för övrigt väldigt god espresso från Nespressomaskinen. Inte så billigt per kopp men med tanke på hur lättskött den är så är det ju billigt...

ny vardag..

Vad hittar man på så här i början när ett barn dykt upp? Inte mycket känns det som, men tiden går FORT! Hinner inte med något alls mellan matning, blöjbyten och lite sova. Lite då och då får man några minuter över så man kan sitta lite framför datorn, och spåna och planera lite bubbla bygge :)
Just nu verkar det som att den lilla har bestämt sig för att skrika och kinka på kvällarna :p Sömn klarar man sig rätt bra utan. Minnet som inte varit det bästa är nu något sämre...

Den 8:e juni så händer det saker!

Första bilträffen...

Igår var E på sin första bilträff! Man måste ju börja i tid :) Det var AVL som hade bjudit in Scania-anställda till deras dag för udda fordon.

Som tur var fanns det en riktig bil att titta på. Så hon inte får några konstiga idéer om vilka bilar man ska satsa på..



Svempa var där och visade upp en riktigt frän bil. Elenor höll med... Även hon mest sov..


En italiensk familjebil..


Hmm dessa jänkebilar som man inte har koll på.. Vad kan det vara för märke?


Baken avslöjade att det var en Dogde...


Lite tuffa hojar fanns det allt!



Snyggt renoverad Amazon.



Anpassning....

Nu har vi kommit en bit i anpassningen... Mat var tredje timme, även på natten :p
Man blir rätt trött av upphackad sömn, men det är det värt! Det lustiga är att det fortfarande känns lite som att vi är barnvakter. När känner man sig som en förälder?

Metallica intar...

0-43fb70a1f019cd9b5de1ed212a5b28d1.png

Metallica intar globen! helt underbart bra!


Hemma igen

Nu är vi hemma alla tre. Känns väldigt konstigt att helt plötsligt vara en familj som består av tre personer. Nu ska vi spendera en månad tillsammans och bo in oss.



I morgon ska jag göra ett nytt försök att se Metallica. Hade helt glömt bort det. Kanske beror på att det hänt lite annat :)


Äntligen!

Den 30 april klockan 15:49 är en milstolpe i vårat liv. Då föddes vår lilla flicka! Känslan när hon skrikandes hamnade på H:s mage är obeskrivlig. Synd bara att det inte fanns några familjerum, för nu måste jag sova ensam hemma :(
Ett ljus i mörkret är att jag uppenbarligen har världens bästa grannar och bror. När jag kom hem idag hade dom lagat min stackars saab som present!!

RSS 2.0