eeeeeeee

Man blir ju helt utmattad om man ska handla saker som inte innehåller en massa konstgjort skit :(
Hur hittar man tex glass som inte innehåller extrakt från rötad gran (vanilin)? "Äkta" vanliljglass innehåller ju även aromämnen... är väl förmodligen så att det är så lite riktig vanilj att den inte smakar något.
Smörgåspålägg som inte har smakförstärkare, finns inte det? Varför måste smaken förstärkas? Kan det vara för att det egentligen smakar lite eller rent av dåligt?

Amerikanskt...

Tro det eller ej men amerikanerna kan faktiskt göra drickbar whiskey. Provade att köpa den dyraste jag hittade på flygplatsen i Frankfurt på väg hem från en fältprovsuppdatering. Den behöver lite vatten med sina 50%. Den smakar givetvis inte som en fin highland whisky. Men det är å andra sidan en helt annan produkt gjord på majs. Så det är väl lite som att jämföra äpplen och päron.



Trevligt att vi nu slipper en hillbilly från Texas i vitahuset. Mindre trevligt att puckona i mellan östern skjuter ihjäl varandra så snabbt dom bara kan. Som vanligt är israelerna värst :( Lite märkligt tankesett att palestinierna blir terrorister. Hade det varit någon annan stans i världen hade dom kallats motståndsmän. Dom slåss ju mot en ockupationsmakt. Ockupanter som dessutom byggt hus på ockuperad mark. Vill minnas att det var ett annat land som hade liknande idéer för 60 år sen...

RSS 2.0