stå som en saab....

Hur gör man när man står som en saab? Jo man står still med öppen motorhuv :) Fick göra en utryckning idag när vår modell 9-3 från Svenska Aeroplan Aktie Bolagets bestämde sig för att turbon skulle vara slut. Med lite goda kontakter är en bättre begagna lokaliserad till en pangpris!

Ska bli skönt när min tyska kvalitetsbil i garaget är klar!

1 1/2 vecka kvar....

Om en och en halv vecka är det tänkt att allt ska ändras! Då är det beräknat att man ska bli vuxen på riktigt :) Känns lite mysktiskt måste jag säga. Helt plötsligt får man en massa annat att hålla reda på. Men det ska nog gå bra!

Något annat som gått ganska bra är jobbet i garaget! Nu är det no more flinta som gäller. Golvet är på plats och det är så att säga bara resten kvar...


IPRED

Jaha nu tror sig den bakåtsträvande skivbranschen att dom ska få sälja sina överdyra skivor.... att dom inte fattar vad det handlar om. Tänk om dessa mossiga gubbar hade tagit chansen och utnytjat internet. Då hade dom ju fått sälja massor. Nu har dom lyckats få fram en lag som i sin tur driver fram anonyma tjänster. Så nu kan äckliga pedofiler hålla på helt anonymt :( För att knyta an till tidigare inlägg som är det väl som vanligt gubbar som tror sig veta hur saker ligger till, men i  vanlig ordning kan dom ingenting!

Snart är det dags att sätta ihop den gamla damen! Golv är beställt :) Ska bli riktigt gött å ta en sväng i sommarsolen med älsklingen.

RSS 2.0