Helgnöje

Lånade en liten bil på jobbet och hälsade på syrran.


Blev lite fika å lite snack. Sen rullade vi hemåt mot Södertälje. Lite hämtmat senare var det visst dags för melodifestivalen. Som vanligt rätt kassa låtar men det är ju gott med chips =)

Nu är det ännu närmare Spanien... åker på tisdag!

Hemma

Nu är vi äntligen hemma efter en sprängfylld helg. I lördags åkte vi hem till min lillasyster som bor vid roslagstull och lämnade av kläder mm. Snabbt in till stan och shoppade lite. Väl tillbaka hos Madde så åt vi lite scones.
Efter klädbyte så åkte vi vidare mot Helenelund och min mormors 80-årsfest. Efter massa god mat var det dags för dans =) Fick mig en snabb foxtrot-kurs av min moster, så nu är jag en grym foxtrottare =)

Efter att ha vaknat hos min syster så åkte vi in till stan igen... via en avspärrad Vallahallaväg :/
Klockan 17 hade vi tid på centralbadet för ett kurbad. Redan klockan två känndes det som att det var vääääldigt lång tid kvar... Men det var värt väntan. Hur skönt som helst att ligga i ett stort badkar med riktigt varm vatten. När vi var riktigt uppmjukade så åkte vi hem och köpte med oss lite sushi.

En kanonhelg!

Hulken

Nu börjar det närma sig! Snart sticker vi ner till Spanien  :D Ska bli grymt skönt att komma iväg en sväng och komma bort från det gråa och trista som ska kallas vinter. Även om det iofs just nu är kanonväder ute!


Min händer såg nästan ut som hulken efter lite slipjobb i garaget =) Grönt slipdamm syns rätt tydligt.. Kom inte så långt, men det är ju en liten bit på väg i alla fall.
image3


söndag...

Så var det skön söndagskväll igen =)
Har väl hunnit hända en del sen sist. Fick ytterligare en bokstag att lägga till körkortet.
I onsdags hämtade jag en grön "fin" bubbla, som nu sover gott i garaget.
Efter lite småfix lyser och blinkar den också numera. Lite svetsning och sen ska det åkas till bilprovningen. Sen måste den nog få lite ny färg.. Den gröna är lite trött kan man säga :/ 
Se så fin den är =)

Väldigt grönt..

RSS 2.0